آموزش واردات

آموزش صادرات، آموزش واردات، ترخیص کالا، خدمات صادرات و واردات، سایت های بازرگانی داخلی و بین المللی

آموزش واردات

آموزش صادرات، آموزش واردات، ترخیص کالا، خدمات صادرات و واردات، سایت های بازرگانی داخلی و بین المللی

آموزش واردات

گروه بازرگانی تجارت طلایی در جهت توسعه صادرات محصولات و خدمات ایرانی و ارایه تسهیلات (آموزش، ترخیص کالا، بازرسی و..) به صادرکنندگان و تجار تشکیل یافته است.
این گروه نمایندگی رسمی چاپ و نشر بازرگانی، جواز تاسیس از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز آموزشی از سازمان فنی وحرفه ای را دارا می باشد و در سه حوزه: آموزش صادرات واردات وترخیص کالا، خدمات ترخیص کالا از گمرکات کشور، خدمات صادرات و واردات
ارایه خدمت مینماید.
آموزش صادرات انواع کالا و محصول در تجارت طلایی، آموزش واردات کالا و محصول و قانون و قررات مربوط به آن، آگاهی از تمامی قوانین مرتبط با ترخیص کالا در ایران از طریق آموزش های مجموعه تجارت طلایی

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش صادرات

اگر دستی در تجارت دارید و تصمیم گرفته اید به امر صادارت کالا مبادرت ورزید، باید قبل از انجام صادرات از شرایط و قوانین آن اطلاع پیدا کنید. درنتیجه بهترین راه برای آگاهی از این قوانین و مراحل صادرات و واردات مراجعه به کلاس های آموزش صادرات کالا است.

زیرا درصورت رعایت نکردن قوانین یا اطلاع نداشتن از آنها، صادرات کالا می تواند ضررهای جبران ناپذیری را هم به اقتصاد کشور و هم به شخص یا شرکت صادر کننده کالا وارد کند. یا حتی اگر قبلا صادارت کالا انجام داده اید، باید بدانید قوانین مربوط به صادرات کالا بر اساس شرایط اقتصادی و سیاسی کشور مدام درحال تغییر است. پس باید خودتان را با قوانین صادرات کالا به روز رسانی کنید.

برای اطلاع از قوانین صادرات کالا و نحوه ترخیص کالا از مرز گمرکی کشور مطالعه قانون مقررات صادرات و واردات بهترین راه است. این قانون دارای 48 ماده قانونی، 45 تبصره و 14 بند می باشد. توجه داشته باشید صادرات کالا، واردات کالا و ترخیص کالا هرکدام قوانین مربوط به خود را دارند. بنابراین در زمان مطالعه قانون صادرات و واردات به قوانین بخش مربوطه توجه کنید.

هر قانونی که به تصویب مجلس اسلامی می رسد، برای نحوه انجام آن، آیین نامه هایی به تصویب می رسانند. پس بعد از مطالعه قوانین صادرات باید آیین نامه های اجرایی آن را مطالعه نمایید. در آیین نامه نکات کامل تر و دقیق تری آمده است که اطلاع از آنها می تواند کمک شایانی به شما کند. آیین نامه صادرات و واردات دارای 46 ماده می باشد.

قوانین و مقررات صادرات کالا مربوط می شود به: قانون امور گمرکی، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و آیین‌نامه آن، قوانین و تعرفه ‌های گمرکی، کنوانسیون ‌ها و قراردادهای بین‌المللی حمل ‌و نقل کالا، قوانین پولی و بانکی کشور، قانون داوری تجاری بین‌المللی، … .

پس برای موفقیت بیشتر در امر صادرات و ترخیص کالا این قوانین و آیین نامه ها را به دقت بررسی کنید. و در هر مرحله ای که دچار مشکل شدید با کارشناسان این حوزه مشورت کنید. همچنین قبل از هرکاری به اخذ کارت بازرگانی اقدام کنید. زیرا بدون این کارت شما اجازه صادرات یا واردات را ندارید.

source: آموزش صادرات کالا به همراه قوانین آن

 

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

مراحل ترخیص کالا

به آزادسازی قانونی هر نوع کالایی اعم از صادراتی یا وارداتی ترخیص کالا گفتهمی شود. در همه کشورها از جمله ایران کالاهایی که از مرزهای کشور عبورمی کند، باید وارد گمرک شده تا به صورت قانونی و نه قاچاق، کالا وارد یا صادر شود. به عبارت دیگر برای ترخیص کالا باید به اداره گمرک کشور مراجعهکرد.

سپس با انجام مراحل اداری و ارائه استاد و مدارک مهم و ضروری اجازه واردات یا صادرات به فرد یا شرکت درخواست کننده داده می شود. انجام این مراحل پیچیدگی های خاص خود را دارد. اگر در امر ترخیص کالا جز افراد تازه کار هستید، پیشنهاد می کنیم حتما با یک شرکت معتبر در این زمینه مشورت کنید.

البته ما برای آشنایی شما از روند کلی ترخیص کالا، مراحل به اتمام رساندن آن را به صورت کلی در این مقاله بیان می کنیم. پس با ما همراه باشید.

در ابتدا به این نکته مهم اشاره می کنیم که در انجام این مراحل و ارائهمدارک، اطلاعات را به طور کاملا صحیح تحویل دهید. زیرا ترخیص کالا در هرمرحله ای که باشد، اگر مامور گمرک یا ترخیص کار با اطلاعات اشتباهی برخورد کند، عواقب بدی برای شما به همراه دارد.

همینطور یادتان باشد در هر مرحله ای که به مشکل برخوردید، با شرکت های معتبر ترخیص کالا مشورت کنید. یا قبل از اقدام به ترخیص کالا به کلاس های آموزش صادرات یا واردات کالا مراجعه کنید. اما مراحل ترخیص کالا عبارتند از:

تنظیم اظهارنامه
دریافت کوتاژ در دایره احراز هویت و تعیین مسیر
کنترل و ارزیابی کالا
اخذ مجوزهای لازم
بررسی تعرفه و تطبیق کالا توسط کارشناس سرویس
انبار داری، بارگیری و خروج کالا از گمرک

source: مراحل ترخیص کالا از گمرک شهریار

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

مراحل واردات کالا

حوزه اقتصاد، واردات و صادرات از مهمترین مباحث به حساب می آیند.. بنابراین برای انجام با موفقیت این امور لازم به آموزش واردات کالا، صادرات کالا و ترخیص کالا است. زیرا امر صادرات و واردات تاثیر زیاد و مستقیم بر روی اقتصاد هر کشوری دارد. درنتیجه هرگونه اهمال یا اشتباه کاری، نتیجه خوبی را به همراه ندارد.

قصد داریم در این مقاله به شما اطلاعاتی درباره مراحل انجام واردات کالا به کشور را ارائه دهیم. اما باید این نکته را متذکر شویم که برای انجام این مراحل به تجربه نیاز دارید. اگر هم که تجربه مناسب را ندارید حتما با کارشناسان این حوزه مشورت کنید.

قبل از اقدام به هرگونه فعالیت تجاری برای واردات و صادرات، باید از اتاق بازرگانی کشور کارت بازرگانی تهیه کنید. زیرا بدون این کارت امکان فعالیت تجاری برون مرزی را ندارید. بعد از اخذ کارت بازرگانی برای واردات هرگونه کالا باید مراحل زیر را طی کنید.

جستجو برای یافتن تولید کننده ی کالای مورد نظر

اولین مرحله برای انجام واردات، مشخص کردن کالای وارداتی و کشور فروشنده می باشد. بنا به تصمیم فرد یا شرکت واردکننده، کالا ا از یک کشور وارد می شود یا از چندین کشور.

برای پیدا کردن کشور فروشنده از چندین طریق می توانید عمل کنید. یا به کشور مردنظر سفر کنید، یا در نمایشگاه های بین المللی حضو پیدا کنید. اما بهترین و سریع ترین راه عضو شدن در سایت های معتبری است که خریداران و فروشندگان جهانی را معرفی می کنند.

مطالعه بیشتر: مراحل صادرات کالا یا خدمات به کشورهای دیگر

استعلام قیمت و استعلام مشخصات فنی

قیمت گذاری بر اساس نیاز بازار، هزینه های متغیر، هزینه های ثابت، میزان تقاضا و رقابت مشخص می شود. قبل از اقدام به واردات کالای مورد نظر، نیاز به بررسی و آنالیز کالا می باشد. برای این کار می توانید از فروشنده بخواهید کاتالوگ یا اطلاعات مربوط به آن کالا را برای شما بفرست.

دریافت نمونه

بعد از دریافت اطلاعات برای بررسی دقیق تر کالا باید یک نمونه از آن را خریداری کنید. تا درصورت وجود نقص از آن اطلاع پیدا کنید.

تصمیم گیری راجع به نوع و تعداد کالا و نحوه بسته بندی آن

بعد از اینکه تصمیم گرفتید آن کالا را به کشور وارد کنید، باید راجع به میزان سفارش، نوع سفارش و بسته بندی آن تصمیم بگیرید. شما می توانید از فروشنده بخواهید کالای مورد نظر را مناسب بازار ایران تولید و ارسال کند.

source: مراحل واردات کالا

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

مراحل صادرات کالا

بحث صادرات کالا برای هر کشوری از مباحث بسیار مهمی می باشد. به همین دلیل در ابتدا ما به شما توصیه می کنیم برای موفقیت در این امر، به کلاس های آموزش صادرات کالا مراجعه کنید. زیرا برای مبادرت به امر صادارت باید خیلی دقیق و برنامه ریزی شده اقدام کنید.

به دلیل اینکه صادارت تاثیر بسزایی بر اقتصاد جامعه و هزینه های شرکت صادر کننده دارد.اما در این مقاله قصد داریم مراحل صادرات کالا یا خدمات را عنوان کرده تا شما آگاهی بیشتری در ایم خصوص به دست آورید.

اگر کالا یا خدماتی را تولید یا عرضه می کنید و تصمیم گرفته اید که این کالا یا خدمات را به خارج از مرزهای کشور برده و آنها را در بازارهای بین المللی عرضه کنید، برای موفقیت در این کار باید یکسری اصول را انجام دهید.

به هر میزان که این مراحل را با دقت و موشکافی بیشتری انجام دهید، موفقیت صادرات کالا یا خدمات خود را بیشتر تضمین می کنید. این مراحل عبارتند از:

شناخت بازار هدف

قبل از هرکاری باید بازار بین المللی را مورد بررسی کامل قرار دهید تا متوجه شوید، کدام کشورهای برای عرضه کالا یا خدماتتان مناسب هستند. بعد از مشخص کردن کشورهای مقصد برای صادرات، باید بازارهای داخلی آن کشورهای را ارزیابی کنید.

در این ارزیابی باید به مواردی مانند: راه های عرضه کالا یا خدمات در آن کشورها، میزان تقاضا برای کالا یا خدمات شما، راه های اثرگذاری بیشتر در مخاطب کشورهای مقصد برای فروش بیشتر، شناختن رقبای داخلی و خارجی در کشورهای مقصد، …. توجه کنید.

کسب مجوزهای لازم برای صدور کالا یا خدمات

بعد از آنالیز بازارِ مقصد برای صادارت کالا، باید اقدام به دریافت مجوزهای لازم کنید. برای کسب این مجوزها باید به ارگان یا وزرات خانه مرتبط با کالا یا خدمات خود مراجعه کنید. برای متال اگر قصد صادرات یک محصول کشاورزی را دارید، برای اخذ مجوز باید به وزارت کشاورزی مراجعه نمایید.

تعیین قیمت صادراتی توسط کمیسیون نرخ گذاری

شرکت یا فرد صادر کننده با درنظر گرفتن تمامی هزینه ها باید به کمیسیون نرخ گذاری کشور مراجعه کرده تا قیمت نهایی برای کالا یا خدمات صادراتی تعیین شود. این هزینه ها شامل هزینه تولید، بسته بندی و ارسال کالا و هزینه های مربوط به گمرک کشور می باشد.

source: مراحل صادرات کالا

  • کورش نیکزاد
  • ۰
  • ۰

مراحل صادرات کالا

امروزه بحث آموزش صادرات و واردات، خیلی داغ است. به طبع با باز شدن حرف از صادرات و واردات، سخن از ترخیص کالا هم به میان می آید. اما اگراین سوال برایتان پیش آمده که ترخیص کالا چیست؟ یا مدارک لازم برای ترخیص کالا چیست؟ با ما همراه باشید.

ترخیص کالا یعنی خارج یا آزاد کردن کالا از مرز گمرکی کشور توسط صاحب کالا یا نماینده قانونی کالا به منظور صادرات یا واردات. ترخیص کالا چه برای صادرات و چه برای واردات نیازمند یکسری تشریفات کمرگی می باشد. این تشریفات شامل ثبت و ارائه مدارک و اطلاعات کامل درباره کالا، فروشنده، خربدار و تمام هزینه ها می باشد.

تشریفات گمرکی توسط صاحب کالا یا نماینده آن به ترخیص کار ارائه می شود. ترخیص کار به فردی گفته می شود که مسئول ترخیص کالا در گمرک می باشد.قطعا ترخیص هیچ کالای وارداتی یا صادراتی بدون انجام قوانین و مقررات مربوط به آن، امکان پذیر نیست.

در زمان تحویل کالا به گمرک یا خارج کردن کالا از آن، صاحب کالا یا نماینده آن ملزم به ارائه مدارکی می باشد. اگر هریک از این مدارک به هر دلیلی ناقص باشند، اجازه ترخیص کالا داده نمی شود. بنابراین قبل از مراجعهبه گمرک باید از کامل بودن مدارک و اطلاعات مربوط به تشریفات ترخیص کالا مطمئن شد.

خوشبختانه ارائه یکسری مدارک به صورت الکترونیکی امکان پذیر است. مواردی که در بالا عنوان شد مدارک ضروری هستند، اما علاوه بر این مدارک، یکسری مدارک دیگر مانند مالیات، حقوق گمرکی، سود بازرگانی، … هم هستند کهباید در زمان ترخیص کالا به ترخیص کار ارائه شود. این نکته را فراموش نکنید که ممکن است قوانین ترخیص کالا در هر کشور متفاوت باشد.

source:  ترخیص کالا چیست؟

 

  • کورش نیکزاد